Schoonheidsspecialiste Indra
Startpagina
Behandelingen
Triggerpoint massage
Acties
Links
Contact
Welkom
Filosofie Esthederm
Trilogie Esthederm
Algemene voorwaarden
Welkom

Als schoonheidsspecialiste heb ik gekozen voor de kwalitatief hoogstaande verzorgingslijn instituut Esthederm en de daarbij horende exclusieve, gepatenteerde behandelingen.

Visie op uw huid
Esthederm deelt uw huid niet in een huidtype, maar kijkt diep in de huid naar de cellen, om daar onevenwichten op te sporen en te corrigeren.
De Esthederm producten voorzien uw huidcellen van de nodige bouwstenen, zodat uw huid zichzelf opnieuw in balans kan brengen en beschermd is tegen huidveroudering, met een direct zichtbare huidverbetering tot gevolg.

Respect voor uw huid & langdurige resultaten
Uit respect voor uw huid ontwikkelt Esthederm producten die praktisch volledig bestaan uit huideigen stoffen, zodat uw huid deze volledig kan opnemen en verwerken en de tolerantie maximaal is.
Bovendien biedt Esthederm u producten met een hoogst toelaatbare concentratie actieve werkstoffen, voor een gegarandeerd langdurig resultaat.

Dankzij een wereldwijd netwerk van onderzoekers, biedt Esthederm u producten en behandelingendie hun tijd ver vooruit zijn. De meer dan 80 patenten die het merk inmiddels op haar naam heeft staan, bewijzen dit eens te meer.