Schoonheidsspecialiste Indra
Startpagina
Behandelingen
Triggerpoint massage
Acties
Links
Contact
Welkom
Filosofie Esthederm
Trilogie Esthederm
Algemene voorwaarden
Trilogie Esthederm

Een unieke producttrilogie: voeding, bescherming, energie


1.  VOEDING : E.V.E. Essential Vital Elements

Een unieke claim: zelfherstel van de huid, afremmen van de chronologische huidveroudering.

E.V.E. is gericht op de vitale functies van de cel. Dit gelserum voorziet de huidcellen van voedingsstoffen die haar in staat stellen zichzelf te regenereren en haar oorspronkelijke kwaltiteit te herstellen en te bewaren.

In vitro testen tonen een actieve zelfregeneratie van de huid.

E.V.E. bevat meer dan 50 biomimetische ingrediënten. Dit zijn stoffen die door de huid als eigen worden herkend en haar aanzetten tot auto-regeneratie.

Nieuwe aanpak : bio cosmetische huidverzorging :  Het staat voor een duurzame heropvoeding van de huid door haar in staat te stellen zichzelf te regenereren. Het cosmetisch effect is dat onmiddelijk rimpeltjes en fijne lijntjes vervagen door de toevoeging van hyaluronzuur.

Voor wie?

Voor alle vrouwen die een nieuwe oplossing zoeken voor tekenen van huidveroudering.

Gebruiksaanwijzing :

Breng het product ’s ochtends en ’s avonds aan  over Eau Cellulaire op gelaat en hals.

Zachtjes inwrijven, van binnen naar buiten. Niet masseren. Laten drogen.2.  BESCHERMING : UV in Cellium

UV in Cellium patent: cellulaire zelfbescherming tegen vrije radicalen. Onder invloed van uv licht worden zogenoemde vrije radicalen gevormd. Deze leiden tot versnelde huidveroudering.

Het UV in Cellium complex zet de huidcellen aan tot de aanmaak van een enzym dat de vrije radicalen neutraliseert.

Voor wie?

Alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige, die worden blootgesteld aan daglicht en andere externe agressies.

Voor elke vrouw die zich wenst te verzorgen zonder SPF factoren en toch beschermd wil zijn tegen de negatieve invloed van vrije radicalen.

Gebruiksaanwijzing :

Spray het product over uw normale huidverzorgingsproduct

of over uw make-up voor extra fixatie. Kan elk moment van de dag.

OPGELET:  dit product kan een regulier zonproduct niet vervangen. Bij lange of intense blootstelling aan de zon dient u een Institut Esthederm zonproduct te gebruiken.

Ook deze zonproducten bevatten het UV in Cellium patent.

 

3.  ENERGIE : Eau Cellulaire

Eau Cellulaire patent: dit water is identiek aan het water in de huid (intercellulaire water : het water rond de huidcellen).
Cellulaire Revitalisatie :Eau Cellulaire optimaliseert de celomgeving waardoor de huidcel haar energieniveau hervindt. Hierdoor wordt de werking van elk ander verzorgingsproduct versterkt.
Eau Cellulaire optimaliseert het energiepeil van uw huid zodat al de vitale huidfuncties opnieuw perfect functioneren; uw huid is beter in staat zich te verdedigen, neemt beter voedingsstoffen op, waardoor huidveroudering afgeremd wordt. Hierdoor wordt de werking van elk ander verzorgingsproduct versterkt.
Eau Cellulaire herstelt de frisheid, straling en vitaliteit van de huid. Het is volledig compatibel met het huidvocht en wordt direct opgenomen.
Voor wie?
Alle huidtypen, ook de meest gevoelige. Specifiek voor de huid die vitaliteit mist.
Gebruiksaanwijzing :
Over het gelaat en eventueel lichaam vernevelen. Zachtjes inwrijven. Eau Cellulaire kan worden gebruikt onder uw reguliere verzorgingsproduct, over make-up voor betere fixatie, elk moment van de dag.